How can I insert picture in Microsoft excel?

تم إضافة السؤال من قبل muhammad abbas , Administration Officer , People’s Primary Health Care Initiative (PPHI)
تاريخ النشر: 2017/02/20
Syed Ali Murtaza
من قبل Syed Ali Murtaza

you just have to click the tab named INSERT. there you ll see the option PICTURES. Click on it. You ll see a dialogue box where you can select your picture. After selection, you have to click on insert. The picture will be inserted in your Ms Excel.