Can we quantify customer value proposition( CVP ) ?

تم إضافة السؤال من قبل AJI V KURIAKOSE , Asst. Business Development Manager , ACCL
تاريخ النشر: 2017/02/19
SATHYA PRAKASH KANNAN
من قبل SATHYA PRAKASH KANNAN , like ITRON (Energy Meters)

I suppose, we can quantify a CVP. Before any NPD, a thorough market research on the same & their tools can be used on the desired target group & their feedback can analyzed & converted in quantified modes to understand the CVP.