What is maximum gratuity an employee is eligible for as per UAE labour law.?

تم إضافة السؤال من قبل Pankaj Mahtani , Senior Payroll Specialist , Al Ghurair Investment
تاريخ النشر: 2017/02/18
Mohamed Moosa
من قبل Mohamed Moosa , Assistant HR Manager , Thrifty Car Rental

Maximum Gratuity amount as per UAE Labour Laws is 24 months Salary (normally calculated from the Basic Salary amount only).

(Trust you know the eligibility Break-up as per number of service years. If you need any further details, kindly let me know.)