Is there any possibility to migrate Exchange 2007 to Exchange 2016 without down time while changin MX record.?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Yusuf Mohammed Murthuza , Senior ICT Consultant , Lattice Computer Consultancy
تاريخ النشر: 2017/02/13
Rubais Mukkattil
من قبل Rubais Mukkattil , System Administrator , gulf international (gi)

We can not migrate Exchange 2007 directly to exchange 2016.First need to migrate to 2010/2013 and upgrade to 2016.