When to start feeding in extreme preterm newborn?

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud Ali , Neonatal Specialist , Saad Specialist Hospital
تاريخ النشر: 2017/02/12
ELLEN IDEA
من قبل ELLEN IDEA , Staff Nurse , Northwest Clinic

When the baby is showing some gag reflex and ability to suck but with strict precautions

CP RAI
من قبل CP RAI , CONSULTANT/SPECIALIST , Ministry of Health , Maldives

When baby has suckling reflex optimum

Azza Mahmoud Ali
من قبل Azza Mahmoud Ali , hospital supervisor , louran hospital

The optimal breastfeeding begins during the first hour of birth