What tools you used when manager ask for summary report with badge# in 1 minute?

تم إضافة السؤال من قبل David Lua Agnabo , Document Controller , Crescent Transportation Co. Ltd
تاريخ النشر: 2017/02/08
ASHIT CHHETRI
من قبل ASHIT CHHETRI , Admin cum Facilites Coordinator , DuServe Facilities Managemen - Subsidiary of Dubai Aviation City Corporation

I WOULD USE MICROSOFT EXCEL FOR SUMMARY REPORT

Kanwar Saad
من قبل Kanwar Saad , System & Network Support Assistant , National Telecom Corporation (NTC)

Microsoft Excel is the best app which can help to resolve this issue