What is the (PTW) work permit system? ِِAnd when should it be used?

تم إضافة السؤال من قبل محمد الجندى , اخصائى سلامة وصحة مهنية , شركة القناة لرباط وانوار السفن
تاريخ النشر: 2017/02/07
Joshy John
من قبل Joshy John , Safety Officer , Drydocks World

PTW is a document which authorizing a person or group to perform a work. PTW implemented to start a critical work which ensures all safety requirements are in place before work.

Syed Wasif Ali
من قبل Syed Wasif Ali , IT Project Coordinator , Abu Dhabi Islamic Bank

Before starting the work at plant side or factory it should be used in order to maintain the safety.