Would you prefer Preventive maintenance or Corrective maintenance?

تم إضافة السؤال من قبل Adel YAHYAOUI , مهندس رئيس - رئيس قسم تجديد الحافلات Chief Engineer - Bus Renovation service manager , شركة نقل تونس
تاريخ النشر: 2017/02/07
Jackson Gabriel Joseph
من قبل Jackson Gabriel Joseph , Engineer - Maintenance , Fujairah Cement Industries

Preventive Maintenance should be the prior maintenance procedure follow in every organization

Akash Kumar Halder
من قبل Akash Kumar Halder , Customer Support Engineer , Tractors India Private Limited

Preventive Maintenance and Scheduled Maintenance should be most prior maintenance procedure in every organization.