How can we analyze and improve the manufacturing and marketing conditions?

تم إضافة السؤال من قبل Nadjib RABAHI , Freelancer , My own account
تاريخ النشر: 2017/02/05
DR MD ANWAR HOSSAIN
من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com

Thank you. I agree with experts answer.

Obaid ur Rehman
من قبل Obaid ur Rehman , HR Executive , Al Bahr Al Arabi Marine Engineering Services

I am inclined to vote for Mr. simons response.

Asim Ali Khan
من قبل Asim Ali Khan , Human Resources Director , Arab Media Group

Thanks. I agree with the experts...

Ashraf E. Mahmoud (PhD)
من قبل Ashraf E. Mahmoud (PhD) , University Lecturer, Freelancer Consultant and Trainer for Int'l Business & Banking TF. , FreeLancer

Thanks for invitation,

By enhancing " The Research & Development - R & D" in the organization, as this is the main objective for this department.

simon Toyiring
من قبل simon Toyiring , REGIONAL SALES MANAGER NORTH ZONE 1 , FAREAST MERCANTILE NIGERIA LTD

1.RIGHT VENDORS FOR OUR RAW MATERIALS.

2.RIGHT QUALITIES OF RAW MATERIALS

3.GOOD PROCESSING example TECHNOLOGY

4.SATISFACTORY PRODUCTS AND SERVICES

5.GOOD CUSTOMER RELATIONSHIP

6. GOOD CUSTOMER RETENTION STRATEGIES

7.GOOD DIFFERENTIATION STRATEGIES

Omar Saad Ibrahem Alhamadani
من قبل Omar Saad Ibrahem Alhamadani , Snr. HR & Finance Officer , Sarri Zawetta Company

Thanks

I prefer to leave the answer for experts

Regards