What is the role of Mechanical QA/QC Engineer in Construction project?

تم إضافة السؤال من قبل Inayathullah Mohammed , QA/QC ENGINEER(From , Al Yamama Company for Trading and Contracting
تاريخ النشر: 2017/02/05
Alagappan Subramanian
من قبل Alagappan Subramanian , ASST.MANAGER QA/QC , EVERSENDAI ENGINEERING

In Strutural steel,To maintain, develop and implement the Quality management system at our project sites. To monitor the works are executed at project sites as per our quality system requirements, codes, standards, project specification and clients requirements. To control the non conformity works and monitor the corrective actions are effectively implemented at site. Training the peoples for quality awareness and continual improvement.

Abdul Waheed Waheed
من قبل Abdul Waheed Waheed , Senior Quality Inspector , Army Housing Directorate

Provide Quality Assurance at Majnoon Asset Engineering construction sites for Pressure Equipment, Piping, Rotating Equipment, Instrumentation, Electrical, Mechanical, Civil and Pipeline installations. Responsible to ensure Quality Control requirements are defined and met for projects