Why do you think Environment,Health and Safety should be given importance in any construction projects?

تم إضافة السؤال من قبل Bikram Ghimire , Civil Site Engineer , Huawei Technologies Nepal Co. Pvt. Services Nepal Pvt. Ltd.
تاريخ النشر: 2017/02/03
Asmathulla Syed
من قبل Asmathulla Syed , Mechanical Project Engineer , Arabian Construction Company

Because it defines a part of Engineering to achieve successful Project