How to get Client profitability by SAP?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Shahzad Qazi , Deputy Manager Accounts , A A Joyland pvt ltd
تاريخ النشر: 2017/01/27
Mahesh Kumar Vyas
من قبل Mahesh Kumar Vyas , Senior Financial Analyst/ SAP FunctionaI Analyst. , Bader Al Mulla & Brothers Co. - Engineering Group.

SAP “Controlling Profitability Analysis” (COPA) is being used for the evaluation of business divisions which is classified according to products, customers and orders.

There are two types of profitability analysis are supported:

1. Costing based Profitability Analysis  2. Account based Profitability Analysis