How do you stay motivated in business when you have never done something before & the results won’t show up until down the road?

تم إضافة السؤال من قبل AYOUB BOUALI , Auctioneer , AlBahie Auction House
تاريخ النشر: 2017/01/25
Bilal Hussain
من قبل Bilal Hussain , Credit Officer , Jinnah welfare society

Because we have faith on ourselves and the one who created us.

ضيف الله  العنزي
من قبل ضيف الله العنزي , مساعد مهندس , CCE

 why? i am still not getting a job yet  my old job wasn't give me specific  to work