What did you do as graphic designer. at job seeker?

تم إضافة السؤال من قبل ahmed Yehia Ahmed Amin Saad Al Hadary. , مصمم جرافيك , النساجون الشرقيون للسجاد
تاريخ النشر: 2013/10/04
Jayson Aglubat
من قبل Jayson Aglubat , Graphic Designer/Information Technology , Local Government

Online application apply as many as I can, but also walk-in, show my best portfolio hard copy and soft copy; online portfolio and website is best knowledge in animation and web design is advantage...