How congenial and cohesive intra team relationship add much to achievement of organizational/ unit target?

Team cohesion and relationship is vital for achieving any organizational objective in a timely manner.

تم إضافة السؤال من قبل Md. Anisur Rahman Chowdhury
تاريخ النشر: 2013/10/04
Hafiz Muhammad Ishfaq
من قبل Hafiz Muhammad Ishfaq , Assistant Manager , The Brand Makers

you can gain nothing without having no relations with your team.