2 persons enter in room one by one for job interview 1st can open door & close it.2nd open the door but don't close it which one is correct?

تم إضافة السؤال من قبل Rabi Rao , supervisor , Alpha communication
تاريخ النشر: 2017/01/19
Majid Wangade
من قبل Majid Wangade , Senior Accountant , KANTOUR LIMITED COMPANY ( Real Estate, Construction and Asset Management )

1st Person.........................................