What is the difference between analog and digital?

تم إضافة السؤال من قبل ziyad AL Ghamdi , Maintenance Engineer , Saudi Airlines Catering
تاريخ النشر: 2017/01/19
Abdulaziz Al-Thomairi
من قبل Abdulaziz Al-Thomairi , operation support specialist , KSrelief

The difference between analog and digital signals is that an analog signal is a continuous electrical message while digital is a series of values that represent information. Analog is conveyed by electrical current variations