What will be the output of each of the statements below and why?

var_dump( ==);

var_dump('' ==);

var_dump('' ===);

تم إضافة السؤال من قبل Anirban Chakraborty , Network Administrator , Wipro Limited
تاريخ النشر: 2017/01/17
هاشم المشارقة
من قبل هاشم المشارقة , Key Account Manager , Advanced United Systems Ltd. ( A member of Taj Holding Group)

If that code belong to PHP, var_dump() function will return the type of variable and the value of it.