How to write store procedures in database?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Sama Yousaf , C.R.O , Black Arrow Communications
تاريخ النشر: 2017/01/16
Faiza mohammed
من قبل Faiza mohammed , تقني , وزارة التخطيط العمرانى والمرافق العامة هيئة مياه ولاية الجزيرة

For stored procedures in the evidence base: The Stored ProcedureWe can store parts of our software in the form of procedures in the SQL Server database