How to access global php variable inside namespaces?

تم إضافة السؤال من قبل Adel Ezat Fawzy Ellozy , Webdeveloper. , Saudi Arabian Maritiem Sports Federation
تاريخ النشر: 2017/01/16
Parvez Ahmed
من قبل Parvez Ahmed , Frontend Developer (Angular) , GREEN DELTA INSURANCE COMPANY LIMITED

<?phpnamespace foo;$a = new \\stdClass;function test(\\ArrayObject $typehintexample null) {}$a = \\DirectoryIterator::CURRENT_AS_FILEINFO;// extending an internal or global classclass MyException extends \\Exception {}?>

you can learn more in phpdotnet

robert isaac
من قبل robert isaac , frontend team lead , business boomers

use global before start using it

global $global;

then use it normally

$global++;