How i can get a good job in gulf. i have b tech hons in civil. and 5 year experience?

تم إضافة السؤال من قبل Atiq Ur Rehman , Civil Engineer , Zig Pvt Ltd
تاريخ النشر: 2017/01/16
Archana Mathur
من قبل Archana Mathur , Group HR - Strategy & Development , Eversendai Group

Hi, If you wants to get job in gulf country, update your profile on all well know job platforms like Bayt, Naukri gulf, Gulf talent, Dubbizle, gn careers etc., apply job daily, make contact through linkedin and continue to apply for your dream job.