What is a direct Cost?

تم إضافة السؤال من قبل Waqas Imtiaz PMP® , Projects Manager (IDHO Increment-III Al-Hasa) and GOSP II (Aindar) (Saudi Aramco) , Mastoura contracting
تاريخ النشر: 2017/01/14
Kholoud Adham
من قبل Kholoud Adham , Financial Analyst , Royal mg brokerage

A direct cost is a price that can be completely attributed to the production of specific goods or services.