During tension and pressure in work. how could you overcome the work load?

تم إضافة السؤال من قبل mina Beshir , senior supervisor reservation , Jaz little venice golf resort
تاريخ النشر: 2013/10/03
حسام ناجى
من قبل حسام ناجى , testing and commissioning engineer II , SENDAN INTERNATIONAL COMPANY

من المهم التعرف على اشخاص عندهم حس المرح والفكاهه فبهذه الطريقه نتغلب على الضغوطات

Iftikhar Alam Khan
من قبل Iftikhar Alam Khan , Manager IT and Data Networks , Techfoot

Share it with your team members --> Discuss possibilities --> Refine the ideas --> Get to the solution