If there is loss in a company, can it be written off the preliminary expenses?

تم إضافة السؤال من قبل Deepak Bansal
تاريخ النشر: 2017/01/14
Marilou dela Paz
من قبل Marilou dela Paz , Finance and Office Manager , Omni MEA Tyres - Dubai

You can capitalize, add to existing assets which are related to the expenses depends on the policy of the company. You can also defer the expenses by using accrual system.