A clear definition of the user's needs serves as the direct basis for what?

A. Selection of personnel.

B. Termination decision.

C. Work breakdown structure.

D. Functional requirements.

E. Project cost estimate

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2017/01/13
DR MD ANWAR HOSSAIN
من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com

Thank you for invitation. I seem option - Functional requirements.

Hazel Carvalho
من قبل Hazel Carvalho , HR Business Partner , Baker Hughes Inc

C. Work breakdown structure

Krishna   KHASANIS  PMP
من قبل Krishna KHASANIS PMP , Project Manager-Electrical , Larsen & Toubro Ltd, P T & D (International)

You are right Mr.Muhammad ; it is D - Functional requirements & thanks for the invitation.

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

I think functional requirements is more appropriate choice