I am putting my mobile number to confirm it and it's giving me invalid number although it's true. How to proceed?

تم إضافة السؤال من قبل Christian Nasr , Product manager , Teletrade Holding group
تاريخ النشر: 2017/01/13
ahmed adel soliman Eissa
من قبل ahmed adel soliman Eissa , Assistant manager - Delivery channels - IT department , Bank ABC

+201011800571 is a valid number, why I get "Invalid mobile phone number" Error

Ammar  Mohammad Abudullah
من قبل Ammar Mohammad Abudullah , Business Development Coordinator , Al Amaar Block Manufacturing Co LLC (Dubai)

i did put the form of my coutry

Maria Shafique
من قبل Maria Shafique , Microbiologist , Nokhbah Al Tadawi

You should set a format of your country. I was also trying to verify but now it's verified.