Which is healthy traffic generation for a website organic or ppc?

تم إضافة السؤال من قبل Rini Mohandas , SEO specialist , Boopin
تاريخ النشر: 2017/01/12
shake dawood
من قبل shake dawood , Senior SEO Analyst , Techzarinfo

Both organic and ppc can drive you traffic,the thing is you can get instant traffic from ppc but it will be expensive whereas SEO is free if done right will drive you relevant traffic.In my point of view both can generate healthy traffic better focusing simultaneously on both is good option.