Is there a higher chance of changing kafala (Transfer Sponsorhip) in Saudi Arabia if the current employer failed to provide the valid iqama?

تم إضافة السؤال من قبل Jovimar John Taja , Payroll Executive , Bateel International Company
SALAHEDDINE BELMEHDI
من قبل SALAHEDDINE BELMEHDI , Directeur d'Agence Assurance , Societe Nationale d'Assurance

 YES I THINK BUT IT DEPENDS TOO MANY THINKS ESPECIALLY  THE PROCEDURES OF THE LAW  APPLICATIONS