Do you need a business background in order to become an entrepreneur?

تم إضافة السؤال من قبل Zain Khater , Project Supervisor – StartUp Project , Injaz
تاريخ النشر: 2017/01/09
Sherjeel Khalid
من قبل Sherjeel Khalid , Senior Manager , nordcloud

Not at all. Many people with strong technology background, for example, are good entrepreneurs. People from vertical industries grew in their careers and then started amazing companies.