Is ISTQB foundation level certificate still valid for a rapid changing software development field ?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Okasha , Senior IT Consultant , Freelancer
تاريخ النشر: 2017/01/06
Rafat Katta
من قبل Rafat Katta , Senior Technical Engineer , Expleo Technology Germany GmbH

Yes, you need it if you want to work as Software testing engineer

Soumyadipta Mitra
من قبل Soumyadipta Mitra , I.T. Analyst , Tata Consultancy Services

Yes. Continuous development needs continuous testing as well.