Can a company image be seen from the employees attitudes and behaviour?

تم إضافة السؤال من قبل simon Toyiring , REGIONAL SALES MANAGER NORTH ZONE 1 , FAREAST MERCANTILE NIGERIA LTD
تاريخ النشر: 2017/01/05
نوره السبيعي
من قبل نوره السبيعي , مراقبةامن , الشركة العربية للحراسات الامنية

The employee is the one who communicates a message to the working environment in terms of dealing and behavior