What is the Goal of every business?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Tashkandi , Sr. Specialist Security Equipment & Innovation development , General Authority of Civil Aviation
تاريخ النشر: 2017/01/05
saad mehmood
من قبل saad mehmood

The goal of every business is simple: Increase Customer Satisfaction, Generate more Revenue, and Maximize Profits.

Eyad Omar Abdulatif Ahmad  Nofal
من قبل Eyad Omar Abdulatif Ahmad Nofal , Supply Chain Deputy Manager , Axiom Telecom

Profit & Goodwill which he target for every company

Arshad KHAN Certified  IOSH
من قبل Arshad KHAN Certified IOSH , HSE MANAGER , LACECO SAUDI ENGINEERING COMPNAY (CONST-SUPERVISION CONSULTANT)

Name, Fame and Offcourse Money

Tadele Mamo Wolde
من قبل Tadele Mamo Wolde , Assistance Professor, Department of Mechanical Engineering , Mettu University

To increase customer satisfaction. Because customers are source of income in the business.

Mohammed Tashkandi
من قبل Mohammed Tashkandi , Sr. Specialist Security Equipment & Innovation development , General Authority of Civil Aviation

The goal is to make money. This is what every company want and need.