Is project management experience more important than certification?

تم إضافة السؤال من قبل Amanullah Khan , Workforce Systems Analyst , Southampton University Hospital
تاريخ النشر: 2016/12/30
SHAH SHAH FAISAL
من قبل SHAH SHAH FAISAL , Design trainee , CADMAXX SOLUTIONS PRIVATE LIMITED

yes,i believe project experience is much better and proven to be useful when compared to certification