Do you think world peace will ever be achieved? If so, will it be because of the human race or because of other external factors?

تم إضافة السؤال من قبل Zain Khater , Project Supervisor – StartUp Project , Injaz
تاريخ النشر: 2016/12/29
Rafiq Hamad
من قبل Rafiq Hamad , regional sales manager , Hyundai and DAF commercial vehicles, at Wallan Co

No never, because we human don't want be  satisfied with having our personal needs for living, we need

the rich need to get richer and that will always lead to wars.

Robert Malak
من قبل Robert Malak , Projects Manager , Ankido Oil Services for General Contracts DMCC

Yes I do.

Only we humans can achieve it.

Nada Mohamed Ahmed Ali مقدماب
من قبل Nada Mohamed Ahmed Ali مقدماب , مدير ادارة التدريب ومساعد مدير المكتبة الالكترونية , مجلس تنظيم بيوت الخبرة للخدمات الاستشارية

because of other external factors?