Is it possible to shift your career successfully after the age 45?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed AbouBakr Maher Abouzeid , Country Manager, KSA , ITWORX Corporation
تاريخ النشر: 2016/12/28
Manasa Kaslekar
من قبل Manasa Kaslekar , Senior Talent Acquisition Specialist , Smyth and Bradshaw

Quite difficult to get that start unless you become an entrepreneur