How does one obtain a Facebook Ads API key without a current campaign spending a lot of money on ads?

تم إضافة السؤال من قبل Rameez Bin Abdul Majeed , Digital Marketing Manager , Muscat Higher Education Centre
تاريخ النشر: 2016/12/28
Afeefa P A
من قبل Afeefa P A , Medical Laboratory Technologist , Modern Diagnostic Centre

Apply for standard ads api access (link below). Or work with one of the many marketing partner companies who already have access.