What are the different steps for testing & commissioning of a fire fighting pump and system?

تم إضافة السؤال من قبل adnan akhter , Project QA/QC Engineer , Radiant (UCC Qatar)
تاريخ النشر: 2016/12/26
Mohamed Emad
من قبل Mohamed Emad , MEP manager , EC

when you close the discharge gate valve completely(zero flow) the head should be 110% or more.when you open the valve to discharge 150% of pump's rated flow, the head should not be less than 85% of rated head.