How to get the material, right material, right price, right quality, in the right time?

تم إضافة السؤال من قبل Ghanshyam Pathak , Senior Executive , TDM Infrsture Ltd.,Malasia
تاريخ النشر: 2016/12/24
ABHINAV AGRAWAL
من قبل ABHINAV AGRAWAL , Assistant Branch Manager , Shriram Transport Finance Company Limited

1.BE UPDATE...

2. KNOW MARKET...

3. SOMETIME WE DON'T SPECIFICATION OF PRODUCT, WE SHOULD IMPROVE IT