Professionalism apprears when practicing your work. Practice to make perfect or perfect your profession?

تم إضافة السؤال من قبل Basit Muhammed , Senior Wealth Manager , Global Eye
تاريخ النشر: 2013/05/07
Mohsen AlQadi
من قبل Mohsen AlQadi , Facilities Deputy Manager , Dar Al Fouad Hospital

Try to make your Qs more simple

Farhan Mehmood
من قبل Farhan Mehmood , Sales Supervisor , Saudia Dairy & Foodstuff Company

Dear Plato once said "experience made art but inexperience luck".
Practice to make perfect (sad it takes some time) and professionalism will follow.