Is it true that to succeed and create in your job you should like the environment?

تم إضافة السؤال من قبل Osama Abu Eidah , Medical Officer , Imdad Hospital
تاريخ النشر: 2016/12/19
Tawfig Zuglum
من قبل Tawfig Zuglum , OJT Coordinator/Instructor , SPM OIL AND GAS

I totally agree,  because you will be easily frustrated and your basic performance will decrease