What do you need to do to get your customers trust you?

تم إضافة السؤال من قبل Abdulaziz Aljeshi , Total Rewards Manager , Abdulla Fouad Company
تاريخ النشر: 2016/12/19
Duncan Robertson
من قبل Duncan Robertson , Strategy Consultant , Duncan Robertson Consultancy

It's easy - just don't tell them lies.

SAIF AHMED KHAN
من قبل SAIF AHMED KHAN , Legal Adviser , Private Attorney

We need to provide them transparent, clear and dignified services.

Abdulaziz Aljeshi
من قبل Abdulaziz Aljeshi , Total Rewards Manager , Abdulla Fouad Company

How to make them accept the truth? Or how to rephrase the truth to make it sound acceptable?