Can you assure us that you already know what you want to do to your future?

- Clear plans.

- Real targets.

- High-level ends.

- Realistic slogans.

- Achievements realized.

تم إضافة السؤال من قبل علي العبار , مستشار اداري , Livit FM Services
تاريخ النشر: 2016/12/18
Manzoor Alam
من قبل Manzoor Alam , Director , 7th Sky Travel & Tourism Services (Pvt.) Limited

Yes, with out having targets no career growth or planning to move forward :)

Mahmoud Zaher Tarakji
من قبل Mahmoud Zaher Tarakji , مدير , أوال جاليري

..................Achievements realized........................

Md Fazlur Rahman
من قبل Md Fazlur Rahman , Procurement Specialist , Engineering and Planning Consultants Ltd

- Achievements realized.--------------------------

Muhammad Ayaz Ahmed
من قبل Muhammad Ayaz Ahmed , Service Desk Lead , IBM

I wants to reach high level ends in future