What is the most appropriate title for web designer/ web developer/ front end developer?

تم إضافة السؤال من قبل irfan shaikh , Consultant : Senior Web Designer/Front end Developer , Client : ● Impact Proximity, Dubai ● Cube Solution, Dubai ● WAC, Sharjha ● KIOEC, Kuwait ● IRIS Ltd.
تاريخ النشر: 2013/10/02
Bowsil Ameen
من قبل Bowsil Ameen , Sharepoint Development officer / architect , Etihad Airways

UI Specialist or UI Expert

User Experience Specialist