What are cc and bc in gmail and how do i use them?

تم إضافة السؤال من قبل RAJA M ZULQURNAIN KAYANI KAYANI G , Supervisor , CIRIN PHARMACEUTICAL PVT LTD
تاريخ النشر: 2016/12/12
LUAY MOHAMMED ABDULMAJEED  ALSULAIMANI
من قبل LUAY MOHAMMED ABDULMAJEED ALSULAIMANI , فني تعبئة وتغليف , المذاق المغربي

  1. Open Google landed the top right mouse menu click on the main Google profile.
  2. Click on at the top.
  3. Within the Department of basic information click Edit.
  4. Dimensions adjusted estimated date of birth and after what ends do Save.