What do you think, is Microsoft competing with Mac by focusing on App based windows like Windows 8,10?

تم إضافة السؤال من قبل Peer Aaqib , System Engineer , Fidelity Investments
تاريخ النشر: 2016/12/09
Mazin Ahmed Altoum Alhussain
من قبل Mazin Ahmed Altoum Alhussain , IT Technical Support Engineer , شركة البترول الذهبي

Microsoft windows users are too much larger than mac users and the apps  are available on windows more than mac