What is the best framework for web development?

تم إضافة السؤال من قبل Amal Mazen , Human Resources Officer , Para Solutions
تاريخ النشر: 2016/12/05
Bilal Zahid
من قبل Bilal Zahid , Internee , MCB House

There is many framework available now. if you want to develop a dynamic website then use PHP,WordPress,DJango,Bootstrap

Jonathan de Flaugergues
من قبل Jonathan de Flaugergues , software engineer , Abbeal

It depends of the language.

But, in Javascript I would say in order : Angular2, React, Backbone.

Daniyal Anwar
من قبل Daniyal Anwar , Mathematics Instructor , Pakistani Islamia Higher Secondary School Ajman

.Net Framework with SQL SERVER