What are the typical items reported as current liabilities?

تم إضافة السؤال من قبل Rana Alnajjar , Web developer , Lebcards
تاريخ النشر: 2016/12/01
Wilfredo Quito
من قبل Wilfredo Quito , Accounting Manager , DDC LAND INC.

Thank you for your kindness invitation.

I agree with all previous answers.

Regards

manseer muhammed ali
من قبل manseer muhammed ali , Accountant General , Royal Lighting L.L.C & Royal Furnishing LLC

1. Accounts payable

2. Deferred revenues.

3. Accrued compensation.

4. Other accrued expenses or liabilities

5. Accrued income taxes and perhaps some deferred income taxes.

6. Short-term notes

7. The current portion of long-term debt.

Soliman Abd  ALmalak Gendy
من قبل Soliman Abd ALmalak Gendy , مدير ادارة مراقبة حسابات , الجهاز المركزى للمحاسبات

:They are *Deferred revenue /account paya5/accrued income taxes / accrued compensation /accrued liabilities

Majid Wangade
من قبل Majid Wangade , Senior Accountant , KANTOUR LIMITED COMPANY ( Real Estate, Construction and Asset Management )

1. Accounts payable2. Deferred revenues3. Accrued compensation. 4. Other accrued expenses or liabilities.

5. Accrued income taxes 6. Short-term notes.