Are open source ERP's better than commercial ERP's?

تم إضافة السؤال من قبل Zain Khater , Project Supervisor – StartUp Project , Injaz
تاريخ النشر: 2016/11/30
MOHAMMED SHAFEEN SHARFUDEEN
من قبل MOHAMMED SHAFEEN SHARFUDEEN , IT Manager , Mauzan Group of Companies

NO. Open Source ERP's cannot be helpful in reliablility while forecasting your future company requirements which may change adquate level than current scenario.

Naaz Yaqoob
من قبل Naaz Yaqoob , Warehouse Executive , Emirates Logistics LLC (Pvt.) Ltd. Pakistan

NO, open source ERP's is not better than commercial ERP's because it depends on your company internal situtaion.