What is the main skill that must be found in the electronic engineer?

تم إضافة السؤال من قبل amr magdy . , press engineer and project mager , ceramica prima
تاريخ النشر: 2016/11/30
ABDULLAHI YAHAYA BAMALLI
من قبل ABDULLAHI YAHAYA BAMALLI , PRINCIPAL MAINTENANCE OFFICER , KADUNA POLYTECHNIC

patient and perseverance, dedication and good skills of troubleshooting. constant practical and research from experience personals