How many projects are registered as green building in Saudi Arabia, as of 2016?

تم إضافة السؤال من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات
تاريخ النشر: 2016/11/30
Sadeq Al-Abbad
من قبل Sadeq Al-Abbad , Service Specialist , Halliburton Energy Services Inc

l dont have enough idea thanks for invitation

Sherif Mohammed Ibrahim
من قبل Sherif Mohammed Ibrahim , Senior Mechanical Technical engineer , Al-Latifia Trading & Contracting Company

During 2016 there are 9 registered  projects till now

according to ( GREEN BUILDING INFORMATION GATEWAY ) site